MEZUNİYET ORMANI

Sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyetlerine hızla devam eden Üniversitemizde, KARPAM (Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Destek Hizmetler Çevre Biriminin organizasyonu ile bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için bir hatıra ormanı yapıldı.

Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsü sınırları içerisinde bulunan Mezuniyet Hatıra Ormanında 2017-2018 akademik yılı mezunları, üniversitemize bir hatıra ve gelecek nesillere miras bırakmak için fidan dikimi maksadıyla bir araya geldiler.

12.04.2018 Perşembe günü yapılan organizasyonda öğrencilerimize çok sayıda akademisyenimiz eşlik ettiler.

Samimi ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen organizasyon, fidan dikiminden sonra yapılan ikram ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.